Meer resultaten voor nagelstudio

   
 
nagelstudio
 
Nagelstudio Star.
Gelnagels en Gellak zijn dan een mooie oplossing. Maar ook als u nagels bijt, broze afbladderende of zachte nagels hebt, zijn gel nagels ideaal. Bij Nagelstudio Star kun je terecht voor het professioneel laten zetten van gel nagels. Als je van nature mooie sterke nagels hebt, maar je wilt ze eens lekker verzorgen, dan kan dit met een manicure of paraffine behandeling. Bel vrijblijvend voor meer informatie. Lianne: 06 43 45 845 7. Susan: 06 14 53 40 62. Anne: 06 81 83 88 08. Ik ben Lianne van Rens-Haenen geboren op 27-05-1971, sinds '92' getrouwd met Johan. Samen hebben we 2 kinderen Niek van '98' en Anne van '03. In 2005 kwam een droom in vervulling toen ik begon aan mijn opleiding tot nagelstyliste Op 01-01-2006 heb ik mijn eigen nagelstudio geopend als gediplomeerd nagelstyliste, De naam werd Nagelstudio Star.
Cursus Eigen nagelstudio starten - nagelstudio beginnen NHA.
Wanneer je start met de opleiding Eigen Nagelstudio Starten, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor. Direct contact met studiegenoten. Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk. Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza. de studiehandleiding doornemen.; videos bekijken en oefeningen beluisteren.; huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen.; jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien.; alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij.; de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads.; contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.; één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. Uniek bij NHA: Jouw persoonlijke ondernemerscoach! Hoe begin ik een eigen bedrijf? Wanneer je na je cursus direct wil beginnen met het opzetten van jouw eigen bedrijf, hebben wij een unieke service voor je beschikbaar; een ondernemerscoach.
Nagelstudio B-Nailed and beauty.
Nagelstudio B-Nailed and beauty. Home Behandelingen en prijzen Ons team Foto's' Reviews Contact Boek nu. In de Paalstraat van Schoten vind je Nail studio B-Nailed and beauty: het adres voor al jouw nagelverzorging en schoonheidsbehandelingen. Je kan hier terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en verschillende hand- en voet behandelingen.
Nagelstudio Floranails Cuijk.
Floranails werk uitsluitend met wimperextensions die het meest de look van natuurlijke wimpers benaderd. Dus niet van echt te onderscheiden! Voor mooie verzorgde nagels! Bij Nagelstudio Floranails staat de zorg voor de kwaliteit van uw natuurlijke nagel en uw handen centraal.
Help, hoe kies ik een goede nagelstudio? Beauty Plaza.
Heb jij nooit tijd om je nagels te lakken, en al helemaal niet om zelf acryl - of gelnagels te zetten, maar wil je wel mooie en verzorgde nagels? Dan is een bezoekje aan de nagelstudio echt iets voor jou.
Nagelstudio Houten Daniëlle's' Nailcare - Nagelstudio Houten.
Eigen nagels verstevigen. Gellac Gellak Gelpolish Shellac. Shellac op voeten. Online afspraak maken. Welkom bij Nagelstudio Houten. Welkom op de website van d é nagelstudio voorHouten en omgeving. Acryl nagels, Gel nagels, gellac gelpolish shellac en manicure tegen aantrekkelijke prijzen en top kwaliteit?
Nailzz Zo - Nagelstudio Beverwijk.
Door regelmatig bij te scholen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen.Hierdoor kunnen we je een ruim pakket aan behandelingen bieden voor nagels, voeten, wenkbrauwen en wimpers.Bij je bezoek aan onze salon bekijken we samen je wensen en mogelijkheden.
120 ideeën over Nagelstudio in 2022 schoonheidssalon, salon ideeën, nagelsalon decor.
Acryl Nagels Vormen. Lange Natuurlijke Nagels. Nagels Voor Bruiloft. Designers'' makeover of Montreal beauty refuge is as on-trend and stylish as any of the looks coming out of this Instagrammable salon. Nail salons often feel like paradise, a refuge but what about those shared files?

Contacteer ons