Meer resultaten voor amateur

   
 
amateur
 
Amateur Radio Service Spectrum management and telecommunications.
Amateur Radio Service. Introduction to Amateur Radio Service. How to Obtain an Amateur Radio Operator Certificate. How to Obtain a Call Sign. How to Operate your Amateur Radio Station. Amateur Radio Service Centre Co-ordinates. Amateur Radio Operator Certificate Services. Exam Generator Software.
Friese Radio Amateur Groep. PI4FRG - FRAG - Friese Radio Amateur Groep.
De Friese Radio Amateur Groep, de FRAG is een vereniging van radioamateurs met ruim 200 leden. De vereniging is op 23 december 1977 opgericht, ingeschreven bij de KvK onder nummer 40002501 en is gevestigd in Leeuwarden. De verenigingscall is PI4FRG.
BAV Voetbal - Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen.
Ben van Olffen 60 is de nieuwe voorzitter van de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen BAV. In zijn eerste interview stelt hij zich voor en overhandigt hij zijn geloofsbrieven over de stand van de eigen organisatie en die van het amateurvoetbal. 'Ik' hoop dat de amateurvereniging in de toekomst een nóg sterkere positie inneemt in onze maatschappij.
Betekenis Amateur.
Wat betekent amateur? Hieronder vind je 12 betekenissen van het woord amateur. Je kunt ook zelf een definitie van amateur toevoegen. een persoon die iets als hobby doet en dus niet beroepsmatig De amateurs mochten op zondag voetballen. pejoratief iemand die onervaren is, prutser, knoeier Je lijkt wel een.
Amateur - Wikiwand.
readMoreArticle.title: Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een vaardigheid, een hobby of een ambacht op een niet-professionele basis en onbetaald uitoefent. Amateurs vindt men in de kunst, de sport, de wetenschap, in allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen.
Home.
Ons lid Wil Kuijpers publiceert zijn boek over het Romeins Castellum in de Loowaard bij Duiven. Tientallen jaren zoekt Wil met zijn detector in de grindhopen op de Rijnkade in Arnhem naar vondsten opgebaggerd uit de Loowaard in de gemeente Duiven.
Eeuw van de Amateur - Dé podcast over ALLES!
Eeuw van de Amateur, een merk van Botte Jellema - We aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden op deze site en in de podcast; we zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden of websites waarnaar wordt verwezen; ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten; toestemming voor het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen moet je aan ons vragen.
Eeuw van de Amateur Vriend van de Show.
Een keukentafelpodcast over actuele kwesties en levensvragen, met een knipoog, een regenboogvlag, voicemailberichten van de Eeuw-o-Foon, de post en natuurlijk de rubriek die niemand zat is: de theezakjesvraag. Eeuw van de Amateur. Steun ons en krijg meer van Eeuw van de Amateur vanaf €2,50, per maand.

Contacteer ons