Meer resultaten voor basiscursus

   
 
basiscursus
 
Basiscursus Complementaire Zorg in Westervoort V&VN.
You are here.: Basiscursus Complementaire Zorg Westervoort. Basiscursus Complementaire Zorg in Westervoort. 30 augustus 2022. Tijdstip: 9.30 - 16.30. Locatie: Het geerken 272, 6932 MX Westervoort De auto kan op het terrein geparkeerd worden, hier zijn geen kosten aan verbonden.
Basiscursus Infectieziekten.
Kullberg, internist-infectioloog, Radboudumc Nijmegen. Inschrijven voor de Basiscursus Infectieziekten via onderstaande button, je wordt doorverwezen naar ons online registratie systeem Eventure. Aanmelden Basiscursus maart 2022. De inschrijfkosten voor deelname aan de niet gesponsorde Basiscursus Infectieziekten bedragen in 2022 € 450,-, per deelnemer.
Basiscursus Vastgoedrekenen Nederland - SPRYG Real Estate Academy - Cursus Vastgoedrekenen.
We laten u graag meer zien over de Basiscursus Vastgoedrekenen en de cursus Integraal Vastgoedrekenen. Wat leert u, en hoe worden de cursussen ervaren? Wat kunt u verwachten bij het volgen van onze cursussen? Onze docenten en cursisten vertellen u veel meer! Basiscursus Vastgoedrekenen NL.
Cursussen voor opvoeders.
Met de uitleg en tips uit onze boeken en lezingen kun je direct aan de slag. In onze vierdaagse Basiscursus leer je deze kennis over autisme en tools voor de omgang op maat toepassen bij jouw kind en in jullie situatie.
Basiscursus, de perfecte start - Hondenschool De Gabber.
Zo ja, welke? Puppycursus Socialisatie wandeling Basiscursus Puppy en basis combipakket English Basic Course English follow up course Vervolg 1 Vervolg 2 Hierkomen Apporteersport Fun cursus Hond-hond agressiecursus Behendigheid Obedience Detectie speuren Workshop Kind Hond Privéles Interne training. Opmerkingen en inschrijven.
Cursuskalender Basiscursus reanimatie - Nederlandse Reanimatie Raad.
Zoeken naar: Zoeken. Home - Alles over reanimeren - Cursuskalender Basiscursus reanimatie. Cursuskalender Basiscursus reanimatie. Leer reanimeren en word burgerhulpverlener. Bekijk de cursuskalender en volg een basiscursus reanimatie bij u in de buurt! In deze cursuskalender vindt u 2 verschillende basiscursussen reanimatie.:
EMDR basiscursus - volwassenen RINO.
Dit zijn klachten die zijn ontstaan als direct gevolg van concrete, akelige gebeurtenissen, en waarbij het denken aan die gebeurtenis nog steeds een emotionele reactie oproept. EMDR is een kortdurende therapievorm met veel wetenschappelijke evidentie. Een belangrijk werkzaam element is vermoedelijk de overbelasting van het werkgeheugen met een afleidende stimulus, op het moment dat de traumatische herinnering opnieuw geactiveerd is. Tot de basistraining worden toegelaten personen die voldoen aan de volgende eisen.: Opleiding: Beschikking over een universitaire masteropleiding tot psycholoog, pedagoog, geestelijk gezondheidskundige of arts, ofwel een opleiding tot verpleegkundig specialist MSc met specialisatie GGZ in combinatie met artikel 14 BIG-registratie, aangevuld met één van de volgende kwalificaties.:
Basiscursus Verzekeringen Aon.
Om die reden organiseren wij een tweedaagse Basiscursus Verzekeringen. Welke onderwerpen kun je verwachten? WGA/Ziektewet Eigen Risico. Construction All Risks. De cursus is bedoeld voor iedereen die binnen de organisatie fungeert als aanspreekpunt en/of beheerder van het verzekeringspakket. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Na deelname aan de cursus ben je in staat om de alledaagse verzekeringsvragen die binnen de organisatie aan jou worden gesteld te beantwoorden.

Contacteer ons