Zoeken naar sauna

   
 
sauna
 
In een voormalig patriciërshuis aan de Oosterstraat vind je het Schimmelpenninck Huys.
Een hippe, trendy overnachtingsplek in Groningen net buiten de grachten rondom het stadscentrum. Hoewel de naam anders doet vermoeden, logeren in dit designhotel lang niet alleen maar studenten. De gasten in het hotel vormen een leuke en jonge mix van locals en toeristen. Het uitgebreide ontbijt in restaurant The Pool is ook populair onder stadjers. The Student Hotel is namelijk een van de weinige plekken waar je al vanaf 7 uur kunt ontbijten in Groningen. Prijs: Vanaf 89 euro. The Student Hotel, Boterdiep 9. Boek een kamer bij The Student Hotel. In de lobby vind je een gorilla en gele bananen aan het plafond - geen grap. Op slechts enkele meters van de Grote Markt slapen als een koning in.
Barrelsauna, saunapod, BI-O sauna.
Daarnaast is er in elke sauna wel een subtiele verlichting aanwezig om zo perfect in een ontspannen sfeer en mood te komen en toch voldoende te zien. Voordelen van de sauna voor uw gezondheid. Wellness, ontspannen en gezondheid. Drie termen die helemaal met elkaar verbonden zijn, zeker bij gebruik van een sauna of infraroodcabine.
Ontspannen in een privé sauna in Antwerpen Aquatis.
LUXE PRIVÉ SAUNA EN WELLNESS. Alle dagen doorlopend geopend van 9:00: tot 23:00: ook zaterdag en zondag. Bij privé sauna Aquatis in Antwerpen kan u genieten en relaxen in de meest hedendaagse wellness trend. Een privaat zwem- en saunacomplex, te boeken vanaf twee personen. U heeft de keuze uit vier verschillende complexen met elk hun eigen karakter.
De beste saunas in België Exclusive Wellness.
Bezoek de site voor meer info Verder lezen. Sauna in Brugge Caldare Torhout. Sauna in Brugge Caldare. Bezoek de site voor meer info Verder lezen. Luxe Sauna in Limburg Spa Retreat La Forêt Lanaken. Luxe Sauna in Limburg Spa Retreat La Forêt.
sauna-ostara.be.
Massage in de sauna ruimte. is een privé sauna Wellness. in het Waasland regio Sint-Niklaas. Jullie kunnen ook steeds terecht voor een massage of gelaatsverzorging., Zin in totale ontspanning? Alle stress van jullie afzetten? Een vakaniegevoel opdoen? Gezellig met z'n' tweetjes?
ILYSIUM - Puur Welzijn Sauna, Kuren, Massage, Wellness, Huidverzorging en Imago.
Open op Afspraak. Ma t/m Za van 9.30 uur tot 00.00 uur. 32 0 477.69 49 97. IBAN: BE85 4539 1261 6106. Ontwerp ontwikkeling door Komma. ILYSIUM Puur Welzijn - Koning Leopoldlaan 84 - 3920 Lommel BE. Deze website gebruikt cookies.
Prive Sauna Gyra.
Spa Senses Publieke wellness en privé sauna Kortrijk Wu Wei.
In de private sauna kan je als koppel of met een paar vrienden genieten van een fantastische panoramische sauna, een dakterras, een Japans bad, een Finse cabane met houtvuur en een all weather rustruimte. Ontdek ook het privé hammamritueel: reinig je lichaam en geest en droom hemels weg naar oosterse sferen.
Sauna Inge Sauna en relaxcenter Inge.
Halve dag arrangement. Dagarrangement zonder sauna. Dagarrangement met sauna. Ontspannen met oorkaarsen. Rug en halsmassage. Voeten en onderbenen. Shiatsu rug halsmassage. Warme chocolade massage. Halve dag arrangement. Dagarrangement zonder sauna. Dagarrangement met sauna. last minutes saunakalender. dinsdag 5 oktober 2021.
Sauna kopen? Alle Sauna's' online bol.com.
Hier vind je een uitgebreid aanbod sauna cabines, saunageuren, sauna emmers, sauna klokken en andere handige sauna accessoires. Ga je voor de bekende Finse sauna of toch liever een infrarood sauna? Neem hier een kijkje voor alles voor je sauna!

Contacteer ons